A matou filifili e fai se ituaiga o toe faʻaleleia i lo matou fale, pe ona o le manaʻoga e sui mea tuai e faʻaonaponei poʻo se vaega patino, o le mea sili ona fautuaina e fai pe a faia lenei filifiliga e mafai ona maua ai se potu tele avanoa O le mea o le a tapuni po o faitotoa i totonu o ia potu.
O le manatu i tua o faitotoa o le tuʻuina atu lea o le ulufale pe alu ese i soʻo se vaega o le fale, ae toaitiiti e iloa e mafai ona latou tuʻuina atu se paʻi tulaga ese i le mamanu atoa o le fale.
O faitoto'a ma fa'amalama e masani ona fa'afeiloa'i tagata uma i totonu pe matamata i lo tatou fale, o lea e tatau ai ona tatou malamalama i ituaiga, lanu, meafaitino, foliga o lo'o i ai i luga o le maketi.
Pe a faʻatau soʻo se meafaitino, e taua le filifilia o se tagata faʻatau poʻo se kamupani e faʻamautinoaina se tulaga lelei, faʻamaeʻaina, e faʻalagolago lava i mea e manaʻomia, o se faʻataʻitaʻiga manino o le kamupani HOPPE e ofoina atu le tele o ituaiga.
Kamupani mo ia oloa (e pei o faamalama, pupuni poʻo faitotoa) ofoina atu le tele o mea eseese, e mafai ona faia i laupapa, PVC poʻo le alumini, o le mea mulimuli o se tasi o sili ona lauiloa ma taʻutaʻua e pei ona masani ai Tuuina atu se avanoa ma faʻaogaina. meafaitino mo so'o se manatu faufau e alia'e mai.
Ae o faitotoʻa alumini ma faʻamalama e ofoina atu le tele o mea e le lauiloa, e pei o:
I le taimi lava e tasi, e sili ona lelei le mafaufau i ituaiga o faitotoʻa ma faʻamalama o loʻo maua nei i luga o le maketi, e pei o faitotoʻa tioata alumini e tuʻufaʻatasia le fausaga, faʻatinoga ma le faʻaogaina. faʻamalama alumini, fautuaina mo i latou e fiafia i le potu avanoa ma moli.
E tusa ai ma faitotoʻa alumini, e manaʻomia e tagata faʻaoga mai ia i latou ona o le saogalemu tele latou te faʻafeiloaʻi i le fale, ae sili atu ona taua ona o le mamanu, sitaili ma uiga e mafai ona maua e faitotoa alumini alumini. E tele ituaiga i luga o le maketi i aso nei. , mai faitotoa faasee i faitotoa gaugau po o veneer.
O le mea lea, pe a filifilia le ituaiga o meafaitino, faʻamalama alumini ma faitotoʻa e fautuaina ona e maualalo le tau, aua o se filifiliga sili atu mo i latou e le mafai ona filifilia le tau maualuga pe a toe faʻaleleia.


Taimi meli: Apr-27-2022